Recensies

Baasjes (èn diertjes), laat gerust een review achter. Ik ben altijd benieuwd naar jullie feedback!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

De DierenNanny
Average rating:  
 2 reviews
by Iris Gilliard on De DierenNanny

Saga is onze lieve, aanhankelijke, jonge border collie. Maar voor andere mensen is het een angstig hondje dat soms onvoorspelbaar reageert. De dagplanning was opgemaakt maar de invulling hing toch een beetje af van Saga haar reacties.
Anneke, jij hebt gewoon de juiste energie en aanpak!!! We hebben Saga zien spelen, wandelen en genieten op je filmpjes. Geloof me dit doet niet iedereen met haar!
Wij hebben kunnen genieten van het huwelijksfeest dankzij je goede zorgen. Meer nog, je hebt Saga een positieve ervaring gegeven zodat haar zelfvertrouwen kan groeien!!
Dankjewel, Iris en Saga

by Femke on De DierenNanny

Anneke is nu al een paar keer op mijn hond komen letten. Als AmStaff eigenaar krijg ik nogal vaak vieze blikken, of zijn mensen bang van mijn hond. Sirius is nochtans een schatje, en Anneke heeft dit ook meteen gezien! Bij haar geen rasvooroordelen, alleen maar tonnen liefde. Sirius was meteen dolenthousiast toen hij haar ontmoette, met veel gekwispel en lekjes als gevolg. Dit enthousiasme nam alleen maar toe bij iedere keer dat hij haar opnieuw zag, wat er duidelijk op wijst dat hij zich comfortabel en gelukkig voelt bij haar. Meer kan een baasje niet wensen.
Anneke is altijd heel goed in haar communicatie; op voorhand is alles goed afgesproken, we krijgen veel updates met foto's terwijl ze aan het oppassen is, en achteraf een klein verslagje. De kleine attentie die ze na het oppassen achterlaat is ook altijd heel tof (en aan Sirius te zien ook heel lekker 😉 ). Wanneer halverwege de reservatie iets wijzigt (bv. door de hitte kon Sirius het niet aan om een volledig uur te gaan wandelen, dus dit werd ingekort), was Anneke niet alleen heel attent naar Sirius zijn noden, maar was ze hier ook heel eerlijk over bij het opstellen van de eindfactuur.
Kortom, hier spreekt een super tevreden baasje met een heel tevreden hondje. Ik kan de dierennanny alleen maar aanraden!
- Femke & Sirius

Je krijgt er een high five voor terug!